Gudstjeneste kl. 11


Fjellhamar menighet har gudstjeneste kl. 11 de aller fleste søndager i året. Alle er velkomne og det er ingenting du trenger å vite eller kunne for å delta. 


De fleste gudstjenestene feirer vi i Fjellhamar kirke, men enkelte søndager og høytidsdager bruker vi den vakre middelalderkirken Lørenskog kirke

Kommende gudstjenester

Gudstjenestene er åpne for alle og har stor variasjon i både form og innhold. Noen gudstjenester er meditative og stille, noen er livlige med band istedenfor orgel, og noen er høytidsstemte. På de fleste gudstjenestene er det nattverd. Mange av søndagene har vi søndagsskole for barna, andre ganger er hele gudstjenesten tilrettelagt for barn. 

Har du ikke vært noe særlig på gudstjeneste, men har egentlig litt lyst å komme? Velkommen skal du være! Det er ingenting du trenger å vite eller kunne for å delta. Syng med når du kan, og reis deg og sett deg når de andre gjør det. 

Etter gudstjenesten har vi "kirkebakkekaffe" i underetasjen - dvs. kaffe, saft og kjeks. Også der er alle velkomne, og det koster ingenting!