Digital Juleaksjon!

Vær med å gi en julegave til Fjellhamar menighet!

Med et annerledes år følger nye løsninger. Vi får ikke arrangert den tradisjonelle julemessen i år, men har i stedet et digitalt alternativ. Her kan du være med å støtte menighetens arbeid, og kanskje vinne noen premier!

Både store og små gaver tas imot med stor takk! Vi vet at korona-situasjonen har hatt økonomiske konsekvenser både for kirken og mange enkeltpersoner. Så gi etter evne og hjertets lyst.

Gir du 250,- eller mer (500,- gir to "lodd", osv.) er du med i trekningen av utvalgte premier fra den avlyste julemessen. Bl.a. kan vi friste med overnatting for to på Losby gods, inkl. middag og frokost, og en garderobe av hjemmestrikket dukketøy inkl. dukke.

SLIK KAN DU GI:
- Gjennom Vipps til nr. 132393, merket «Julegave»
- Til kontonr. 1310.25.80480 merket med navn og «Julegave»

-----------------------

JULEKONSERTEN: Vi ønsket å invitere til julekonsert i kirken 26. november, den må vi nå avlyse. I stedet vil konserten bli spilt inn og lagt ut som film på vår Facebook-side. Konserten blir da åpen for alle, men kjøp gjerne en «billett» (de skulle koste 250,-) når du ser konserten og fylles av julestemning.

-----------------------

Juleaksjonen har et eget Facebook-arrangementet som du kan finne HER. Der vil det bli lagt ut oppdateringer underveis, flere premier vil bli avslørt og du kan få et innblikk i noe av det arbeidet du er med å støtte. Trekning blir mandag 30. november. Så følg med fremover!