Lys Våken

Natt til første søndag i advent inviterer vi alle 6. og 7. klassinger til overnatting i kirka!

Påmelding - trykk her!

Lys Våken er alltid en kjempemorsom helg! Vi blir godt kjent, har aktiviteter inne og ute, lærer om Gud på ulike måter, spiser pizza, forbereder gudstjeneste og har nattkino. Når kvelden kommer, overnatter vi i kirken. Hvis man ikke liker å sove borte, kan man selvfølgelig være med på resten av opplegget og heller sove hjemme. På søndag er vi med å gjennomføre gudstjenesten.

Vanligvis er Lys Våken kun for 6. klassinger, men siden vi ikke fikk gjennomført i fjor, inviteres også 7. klassinger i år. I tillegg vil det være med en veldig trivelig gjeng ungdomsledere som skal sørge for at det blir en strålende helg!

Oppmøte er kl. 16, lørdag 27. november. Vi er ferdige etter gudstjeneste og kirkekaffe på søndag (ca. kl. 14). Inviter gjerne faddere, besteforeldre eller andre med på gudstjenesten.

Påmelding
Har du behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite om, gi oss beskjed om dette, så finner vi de beste mulighetene sammen. Dersom du/dere ønsker å ha en samtale i forkant av Lys Våken er det bare å si ifra.

Pris: 200,-. Dette betales på Vipps til nr. 15810 – merk med navn på deltakeren.

Pakkeliste: Sovepose og pute, liggeunderlag, toalettsaker, pysj, innesko og litt godteri som skal deles på et felles godtebord.

Vi gleder oss!

Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har noen spørsmål

___________________________________
Øystein Skarholm