Dette skjer i Gratisuka 8. -15. mai!

Vi trenger fortsatt flere til å hjelpe til!

Vil du hjelpe til? Se nederst!

Det hele sparkes i gang med gudstjenesten søndag 8. mai 11.00

Mandag til fredag er kafeen åpen fra 17:30-20:00.

Her kan du få noe godt å spise og drikke. I tillegg er bruktmarkedet åpent, du kan få gjort klar sykkelen for våren og få reparert klær. Alt er selvfølgelig gratis!

Noen av kveldene vil kafeen ha litt ekstra program å by på:

Tirsdag blir det bakekveld, med besøk av Hilde Marie Øgreid Movafagh (finalist i TV-programmet "Kakekrigen" i 2017)
Fra 18:00 - Muffinspynting for barn.
Fra 18:45 - Makronbakekurs.

Torsdag er det klesbyttekveld! Ta med deg noen plagg (rene og hele) og bytt i noen andre (rene og pene) som du har mer lyst på. Så har kanskje noen andre mer lyst på det du har med. En skikkelig vinn-vinn! Samme åpningstid som kafeen.

Fredag arrangerer vi Lørenskog uoffisielle quiz-mesterskap fra 19:30. Lag på opptil 6 personer - les mer og meld deg på HER.

Lørdag samarbeider vi med Fjellhamar Fotballklubb. Det blir åpen fotball- og aktivitetsdag på Fjellhamarbanen fra kl. 10:00-14:00. Her legges det til rette for ulike fotballaktiviteter, og det arrangeres "Nordvik Straffesparkkonkurranse" for barn fra 8-12 år, med premier til deltakerne! Alle er hjertelig velkomne og det serveres gratis grøt og drikke.

Fra kl. 10:00-19:00 vil det også være mulig å levere pent brukte treningsklær og fotballstøvler på klubbhuset. Kom innom og se om det er noe du kan bruke. Alt er gratis!

Kl. 15:00 spiller G19-laget kamp, og kl. 16:45 spiller kvinner 3. div. kamp. Gratis kaffe og vaffel til alle tilskuere!

Søndag er gudstjenesten flyttet til 12.00 - før vi går rett over i den tradisjonsrike Nabolagsfesten (kl. 13.30)! Gratis is, mat, morsomme aktiviteter og topp stemning. Vi holder på frem til kl. 16:30.
Vi gleder oss til en strålende uke!

Har du lyst til å være med å bidra? Det trengs fortsatt frivillige medarbeidere til ulike oppgaver.

BAKE KAKER som leveres mandag-fredag

SØNDAG 15. MAI 13.30-16.30:

• Hjelpe til på NABOLAGSFEST utenfor kirka
  • Rydde etter festen
  • Rigge opp på forhånd

Mandag, torsdag (ekstra behov!) og fredag 17.30-20.00 (pluss å gjøre klart på forhånd og rydde etterpå):

• Drifte KAFÉ og bruktmarked

Onsdag og fredag 17.30-20.00

• REPARERE klær.

Mandag -fredag 6.30-9.00 (eller når du får til i det tidsrommet):

• DELE UT KAFFE på togstasjonen en eller flere morgener.

MELD DEG PÅ TIL: el799@kirken.no eller på 41361990

Vi gleder oss!