Bli med på seniortur 3.juni!

I ÅR REISER VI TIL BOGSTAD GÅRD I SØRKEDALEN I OSLO.

Bogstad var i utgangspunktet en mindre bondegård og er fra 1300-tallet kjent som klostergods under cistercienserneHovedøya. Etter reformasjonen ble gården inndratt under Kronen.

Leuch familien gjorde gården til sentrum for Nordmarksgodset. Morten Leuch oppførte midtpartiet i hovedbygningen, og gården ble ytterligere utvidet av Peder Anker, som gav den sitt nåværende slottspreg, og hans svigersønn grev Herman Wedel-Jarlsberg.

Westye Parr Egeberg (1877 – 1959) og Nini Wedel-Jarlsberg (1880 – 1945) bodde her fra 1916 til 1948.

Turen koster kr. 200,- inkludert reise, omvisning på gården og bevertning. Utenom det faste programmet, kan vi vandre i parken og bare nyte livet.

Det er ikke lange avstander å gå.

Vi reiser fra Fjellhamar kirke fredag 3. juni kl. 10:00.

Påmelding til Gunn Kari på epost gf686@kirken.no  eller

tlf.413 40 432.

Ved spørsmål ta kontakt med Svein Skarholm, tlf 922 28 339.

PÅMELDINGSFRIST: mandag 30.mai

Turen betales ved avreise, enten med VIPPS eller kontant.

Påmeldingen er bindende. Dersom noen som er påmeldt, ikke møter opp ved avreise, må turen likevel betales.

HJERTELIG VELKOMMEN !!

Vennlig hilsen Seniorutvalget.