Gudstjenester på søndag

Velkommen til Fjellhamar kirke den 23. januar, klokken 1100 og 1700.

Ønsker alle vellkommen til gudstjenester i Fjellhamar kirke søndag den 23. januar.

Nå har vi plass til 120 mennesker i kirken, med god avstand mellom alle. Det betyr at du ikke trenger å melde deg på. Navn og kontaktinfo blir registrert i kirken.

Kl 11.00 er det gudstjeneste ved Elisabeth Kristiansen og Maria Brabrand. Syng med oss koret deltar. Det blir dåp og nattverd.

Kl 17.00 er det G2. Ingvild Anthonisen Baasland skal tale, Espen Hægeland og Maria Brabrand leder gudstjenesten. Temaet er "livets dype kilde". Det blir opplegg for barna, nattverd og forbønn. Etter gudstjenesten serves pizza i underetasjen.

Er det fullt, eller ønsker du å følge gudstjenesten digitalt, så kan man se gudstjenesten kl 11.00 her og G2 kl 17.00 her.

Håper vi ser deg på søndag!