Velkommen til dåp uten stress!

Vi ordner det meste - dåpskjole, fest og mat.

Synes du dåp kan bli litt mye stress? Vi vil fikse mye av det for deg!

Lørdag 6.november inviterer vi til DÅP i Fjellhamar kirke. Kl. 14.00 blir det dåpsgudstjeneste i kirken, og så inviterer vi deg og dine gjester på mat og kaker etterpå! Vi har også dåpskjoler til utlån. Er dåpskjolen for liten som kom i de klærne du liker best. Dette er et gratis tilbud, og barn, ungdom og voksne i alle aldre er velkommen til å bli døpt!

Hva må du gjøre?

• Meld deg på til Gunn Kari Fjæren Frost: gf686@kirken.no eller 41340432

• Møt opp på dåpsmøtet 4. november 17.30 i Fjellhamar kirke, eller gjør annen avtale med oss.

• Finn fram fødselsattest eller «Bekreftelse på registrering av fødsel og navn i Folkeregisteret».

• Avtal med minst to faddere (eller snakk med oss om dette er vanskelig)

• Kom i kirken lørdag kl. 13.45

Hvis det ikke passer for deg denne lørdagen tilbyr vi det samme flere lørdager neste år også. Den første er lørdag 29. januar. Eller så har vi dåp de fleste søndager, men da uten fest etterpå. Dåpskjole kan du låne uansett når du døper.

Har du spørsmål? Kontakt prest Elisabeth Lund: el799@kirken.no eller 41361990